Om HandiGo

Let og sikker booking af handicapbiler for private og erhverv

Book online her

HandiGo er en del af Handimobil.dk – Danmarks førende leverandør af specialindrettede biler og busser til private bilister, kommunale institutioner, vognmænd og andet erhverv. Med 26 års erfaring inden for handicapbiler, er du sikret en top professionel service når du lejer en handicapbil hos os.

Hos HandiGo har vi afdelinger fordelt i hele landet. Du finder os bl.a. i Herning, Aalborg, Århus, Randers og Ishøj. Som udgangspunkt afhentes bilen hos os, men der er også mulighed for at få bilen leveret direkte hjem til dig.

HandiGo giver dig mulighed for at leje en handicapbil, som passer præcist til dine behov. Vi kan hjælpe med en selvkører-handicapbil – eller en bus hvor der er plads til kørestolen ved siden af føreren.

Der kan være flere grunde til at leje en handicapbil frem for at købe. Hos HandiGo kan både erhverv og private leje en fleksibel bus for en weekend – eller på ugebasis. Du kan hurtigt afhente bilen ved en af vores 3 afdelinger rundt i Danmark. Nemt og simpelt for dig.

Biludlejning skal være let og gennemskueligt. Og det er HandiGos biludlejning. Hos os får du nok Danmarks bedste biludlejning af handicapbiler – hvis vi skal sige det selv. Og det samme siger mange af vores gode kunder faktisk også – så du kan godt stole på, at her hos os finder du den bedste handicapbil eller handicapbus til at transportere dig rundt.

Kommuner og institutioner har muligheden for at leje en handicapbil, så deres brugere kan blive transporteret til enhver destination. Har jeres institution særlige behov? Så kan vi også hjælpe med opfylde dem, da vi er en af Danmarks førende inden for specialindretning.

Har din bevillingssag trukket ud i lang tid, og har du brug for et køretøj nu? Så har du mulighed for at leje en handicapbusbus, som passer præcist til dine behov. Vi kan hjælpe med en selvkører-handicapbil – eller en bus hvor der er plads til kørestolen ved siden af føreren. En aftale hos os tager altid afsæt i overskuelighed og nem tilgang!

Hos HandiGo sætter vi en ære i at tilbyde biludlejning af handicapbiler og handicapbusser til Danmarks bedste priser og med den største fleksibilitet. Det gør vi, fordi vi synes, at biludlejning skal være for alle.

Du kan langtidsleje en bil hos HandiGo fra en måned ad gangen med alt inklusiv i prisen. Du skal kun tanke bilen. Ring på 88 18 17 06 og hør nærmere.